Agenda

Heeft u agendapunten voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


DVO: Kerst MEEMEKOAR


za 19 december 2015
Aanvang: 17:45

 

Zaterdag 19 december om 17.45uur gaat de tweede KERST MEEMEKOAR van start.

Tweede editie KERST MEEMEKOAR

Zaterdag 19 december zal de Brink van Zandoers het podium zijn voor KERST MEEMEKOAR 2015. Een ontmoetingsmoment vóór de Kerstdagen voor iedereen die ons dorp een warm hart toedraagt.

Inmiddels is er al wat meer bekend omtrent de invulling het evenement. We starten weer bij de Oerse Hoop waar iedereen vanaf 17.45 uur zijn/haar wens-kerstbal in de lichtjesboom kan laten hijsen. Om 18.00 uur opent de voorzitter van de DorpsVereniging Oerle, Carla Schippers, het winterevenement waarna de wandeling naar de Brink kan starten.

Dit jaar zullen er rondom de kerststal van Buurtvereniging Zandoers een aantal kinderactiviteiten ingepast worden. De Bosbender Kids gaan bijvoorbeeld de mogelijkheid tot knutselen aanbieden en korfbalvereniging BIO gaat een aantal (korfbal-) spellen verzorgen. Ook zijn we bezig om een plekje te creëren waar voor de kinderen een bijzondere lekkernij verkrijgbaar is.

Knipkaart met extra’s
Uiteraard kan iedereen gratis deelnemen aan KERST MEEMEKOAR maar als kinderen zich vooraf aanmelden krijgen ze wat extra’s … Als zij zich aanmelden via het formulier dat op school wordt uitgereikt, krijgen ze een knipkaart waarmee o.a. een gratis drankje, wat  lekkers en een presentje te verkrijgen zijn op de Brink. Op school wordt ook aan alle kinderen de doorzichtige kerstbal uitgereikt waarin plaats is voor een (kerst-)wens.

De wens-kerstballen komen naar u toe!
Er gaat natuurlijk nog veel meer gebeuren in Zandoerle waardoor KERST MEEMEKOAR hét moment is om als Oerlenaren vóór de feestdagen nog even bij elkaar te zijn.

Wij hopen dat ook de nieuwe bewoners van ons dorp via de Oerse hoop een bezoekje zullen brengen aan de Brink. Om zoveel mogelijk (nieuwe) dorpsgenoten te attenderen op deze winteractiviteit zullen de doorzichtige wens-kerstballen deur-aan-deur worden gebracht. Een aantal leerlingen dat deelneemt aan de Ugandareis van het Sondervick College, zullen alle huishoudens van Oerle de  kerstbal te koop aanbieden voor € 1,-. De opbrengst komt geheel ten goede aan de reis en de diverse projecten waar de leerlingen  gaan werken tijdens hun reis van 27 januari t/m 11 februari 2016.

Meemekoar
Maar ook zullen diverse verenigingen en enthousiaste individuele Oerlenaren weer hun steentje bijdragen om meemekoar KERST  MEEMEKOAR tot een succes te maken. Zo zal het TCO weer een mooi vuur verzorgen en bieden d’Ouw School en Buurtvereniging Zandoers diverse versnaperingen te koop aan. En er wordt nog met verschillende andere verenigingen en individuele Oerlenaren gesproken over een mogelijke bijdrage.

Kortom: noteer op 19 december KERST MEEMEKOAR in de agenda en kom allemaal gezellig naar de dorpsactiviteit ‘van Oerlenaren, voor Oerlenaren’!

Namens DorpsVereniging Oerle,

René van der Mierden, Wil Jacobs, Maria Veenvliet, Dirk Goossens, Milja de Jong–Du Puy (milja.du.puy@onsbrabantnet.nl)

 


Agenda

december 2015
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum Diëtistenpraktijk Vivian van Orsouw d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

Openbare vergadering


Aan alle leden en vrienden van DorpsVereniging Oerle,

Aanstaande maandag 9 december staat onze openbare bestuursvergadering gepland. Deze begint om 20 uur in d'Ouw School.

REANIMATIECURSUS


Vanuit de vergadering van de DorpsVereniging is het verzoek gekomen om weer een reanimatiecursus te organiseren. Deze staan nu gepland op
9 en 16 maart 2020
in d’Ouw School, Oude Kerkstraat 18 Oerle.

Een cursus bestaat uit twee avonden. De kosten zijn 20 euro en kunnen contant voldaan worden bij aanvang van de eerste avond.
Aanmelden kan via e-mail: g.denkleef@chello.nl
en gaat volgens het principe vol is vol.

UIT IN OERS: familieconcert St. Cecilia


Wanneer: 22 december
Waar: in de kerk
Aanvang: 19.00 uur
Klik hier voor meer informatie

 

UIT IN OERS: Kerst Meemekoar

Zaterdag 21 december
Starten tussen 17:30 en 18.15 uur bij de Oerse HoopKlik hier voor meer informatie!

 

Uit in Oers: KOM!


KOM! (Kunst Om Molen) 
Een gratis kerstwandeling vol kunst langs twee locaties rondom de Oerse molen!
25 december t/m 1 januari 2019 
Iedere dag tussen 11 en 17.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.
Of download
hier de wandelroute.

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

Statistieken

7 bezoekers online
Vandaag: 15 unieke bezoekers
Deze week: 652 unieke bezoekers
Totaal: 134345 unieke bezoekers