Agenda

Heeft u agendapunten voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.

TCO: Oerse Braderie
zo 02 april 2017
Aanvang: 11:00
Logo Tiener Comite Oerle

Het Tiener Comité is weer begonnen met de voorbereidingen voor een spetterende nieuwe braderie. Elk jaar proberen we met iets origineels voor de dag te komen. Zodat een ieder weer volop aan zijn trekken komt en kan genieten van deze eerste braderie van het jaar van Veldhoven en omstreken. Heerlijk om weer eens lekker buiten te genieten.

Dit jaar hebben we Het NK gazonmaaier-racen. Uw gazon wordt er niet mee gemaaid maar het is zeker spectaculair om te zien.Go-Karts om een ritje mee te maken, Tokkelbaan om lekker met volle vaart vanaf te glijden. Er zijn springkussens, er is een supertrampoline. Natuurlijk ontbreekt de livemuziek niet van o.a., Blaaskapel Blitz, Restore, Abatucada een vlotte Sambaband. Dédé Dansballet is ook weer van de partij.

Natuurlijk ontbreken onderstaande activiteiten niet:
- Zéér grote snuffelmarkt (in d’ Ouw School)
- Loterij met écht leuke prijzen
- Boekenkraam van de Koers van Oers

Locatie
De braderie zal dit jaar plaatsvinden op de Oude Kerkstraat tot aan het kerkplein, verder zal een deel van de Zandoerleseweg gebruikt worden. Zoals gebruikelijk begint de markt om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Entree € 1,50.

Snuffelmarkt
We zijn nog op zoek naar spullen voor de snuffelmarkt. Als je nog bruikbare spullen hebt, neem dan contact op met Adrie Ham: 06-13699357. Dit jaar geven we u de mogelijkheid om ingeleverde voorwerpen voor de braderie die niet verkocht zijn aan het eind van de dag op te halen door degene die het heeft aangeleverd. 

Organisatie
De braderie wordt georganiseerd door Stichting Tiener Comité Oerle, de opbrengst komt geheel ten goede aan de tieners. TCO biedt de Oerse tieners al 15 jaar een gevarieerd activiteitenprogramma waarmee het verantwoordelijkheidsgevoel en hun gemeenschapszin wordt versterkt.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,

Tiener Comité Oerle, werkgroep braderie

Marc Witmer 06-41767256  

 

 

Vorige Volgende

Agenda

april 2017
madiwodovrzazo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum Diëtistenpraktijk Vivian van Orsouw d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

ZWERFVUILACTIE


Klik hier voor meer informatie!
 

KLOK VERZETTEN? OUD IJZER BUITEN ZETTEN!Zaterdag 30 maart komt Rijvereniging St. Jan bij u langs om oud ijzer op te halen.
Dit is tevens het weekend dat de klok van winter- naar zomertijd wordt verzet.
Klik hier voor meer informatie

Uit in Oers: Geiten-kijk-dagen

Dit jaar worden alweer voor de 14e keer de Geiten-Kijk-Dagen georganiseerd bij ’t Geitenboerke in Oerle (Veldhoven)! Vanaf volgende week verwachten wij dat er zo’n 1.000 lammetjes geboren gaan worden.
Op zondag 10 maart 2019 is onze eerste geitenkijkdag van dit jaar. 
Lees meer...

Oerse Braderie TCO 7 april


Ook de Koers van Oers is aanwezig met een groot aanbod aan mooie 2e hands boeken (Lees hier meer over de Boekenmarkt)
Klik hier voor meer informatie over de Oerse Braderie.
 

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

Statistieken

7 bezoekers online
Vandaag: 59 unieke bezoekers
Deze week: 538 unieke bezoekers
Totaal: 121534 unieke bezoekers