Agenda

Heeft u agendapunten voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info@oerle.info.

Zwerfvuilactie voor het hele dorp!
vr 23 maart 2018 Aanvang: 09:00

In het kader van de Landelijke Opschoondag (Zaterdag 24 maart) organiseert DorpsVereniging Oerle met alle dorpsgenoten en leerlingen van Basisschool Sint Jan Baptist een zwerfvuilactie op vrijdag 23 maart. Het is de bedoeling dat zo veel mogelijk mensen hieraan deelnemen.

Vanaf 9.00 uur kunt u afvalzakken, handschoenen en prikstokken ophalen bij de basisschool en mag u in uw eigen omgeving zwerfvuil verwijderen.
De kinderen van de basisschool zullen vanaf 10.30 uur rondom school aan het werk zijn. Zij mogen ook raden hoe hoog de Afvalberg gaat worden. De winnaar krijgt een leuke attentie.

Van 11.30 tot 12.00 uur mag u het door u verzamelde afval bij de basisschool inleveren en op de afvalberg gooien. De gemeente zorgt ervoor dat alles in de loop van de middag weer wordt opgehaald.

Graag willen wij IEDEREEN oproepen aan deze actie deel te nemen. Loop die ochtend even een half uurtje samen met uw buren een stukje door uw eigen straat of wijk en u zult ervan versteld staan hoeveel rommel overal te vinden is.

Om een idee te hebben hoeveel materiaal (afvalzakken, handschoenen en prikstokken) wij nodig hebben mag u zich aanmelden via onderstaande mail.

Jaarlijks neemt buurtvereniging 't Koppel (St. Janstraat/Clementinalaan) zelf het initiatief genomen om hun eigen buurt schoon te maken en vorig jaar is ook De Berkt met een aantal mensen hard aan het werk geweest. Het zou mooi zijn als we meer buurt(vereniging)en zover krijgen om mee te doen.
Doe mee en meld je aan voor de zwerfvuilactie! Want samen staan we sterk!

Aanmelden kunt u via een berichtje naar:

Wil je meedoen met het raden naar de juiste hoogte van de afvalberg, dan kun je hier het kaartje downloaden en tot uiterlijk een dag van te voren inleveren (brievenbus basisschool).

Vorige Volgende

Agenda

maart 2018
madiwodovrzazo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Broeren Das Bouwbedrijf Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Greef Diëtistenpraktijk De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Oerse Molenbakker Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

Uit in Oers: KOM!


KOM! (Kunst Om Molen) 
Een gratis kerstwandeling vol kunst langs twee locaties rondom
de Oerse molen!
25 december t/m 1 januari 2017
Iedere dag tussen 11 en 17.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.
Of download
hier de wandelroute.

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

Statistieken

9 bezoekers online
Vandaag: 166 unieke bezoekers
Deze week: 726 unieke bezoekers
Totaal: 118311 unieke bezoekers