Agenda

Heeft u agendapunten voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


KOM! Kunst Om Molen


di 25 december 2018
Aanvang: 11:00

KOM!  Tussen 25 december 2018 en 1 januari 2019 naar het buitengebied van Wintelre en Oerle en laat je verrassen door de prachtige natuur en innoverende kunstwerken.

Gecombineerd met een bezoek aan drie locaties, twee ateliers en een kunst in ’t veld locatie, kunt u een wandeling maken van 3 tot 8 km lang. De wandeling gaat door akkerland, over schouwpaden en langs bosranden, je kunt eventueel je eigen route uitstippelen. Trek wel stevige wandelschoenen aan, want je loopt soms over drassige zandwegen.

 

Atelier Hoogeind Keramiek, Hoogeind 24, Oerle ( Veldhoven)

In het landelijk gelegen Oerle (Veldhoven) vindt U achter een oude boerderij Atelier Hoogeind Keramiek van Jeske Snoeren.
Het keramisch werk van Jeske kenmerkt zich door een eclectisch gebruik van materialen. Afwisselend abstract, figuratief of conceptueel. De werken lijken toevallige vondsten, maar wie ze beter bekijkt, ziet dat titel en werk een geheel vormen.
www.hoogeindkeramiek.nl

Gastkunstenaar Theo van de Goor
Theo maakt tekeningen, schilderijen, etsen ( etsenboeken) en kleine beschilderde objecten. Zijn werk is vaak verhalend en met nadruk figuratief.
www.theovandegoor.nl

Gastkunstenaar Adria Ceelen
Het werk van Adria, in de vorm van 3D werken,  is ironisch verhalend, associatief en gelaagd. Het heeft raakvlakken met de hedendaagse beeldcultuur.
www.adriaceelen.nl

 

Atelier Le vent des forêts Kerkheide 4, 5513 ND  Wintelre.

In dit atelier, midden in de natuur, omgeven door bossen, werken Guus en Riek Wouters, veel van hun werken zijn dan ook geïnspireerd op de natuur met haar onuitputtelijke schoonheid.
Guus maakt sculpturen van hout of soms van steen, mogelijk  gecombineerd met andere materialen.  Naast de natuur is ook de geschiedenis vaak  thema van zijn werk.

Riek heeft een grote voorkeur om met olieverf op doek  te schilderen. De onderwerpen komen vaak spontaan uit dagelijkse gebeurtenissen.  Soms figuratief en uitbundig weergegeven, dan weer abstract en ingetogen.

Gastexposant Pierre van Amelsvoort.
Pierre werkt als beeldend kunstenaar voornamelijk in hout. Dat kunnen balken of boomstroken zijn waarin figuraties in abstracte vormen worden omgezet.
De sculpturen van Pierre staan opgesteld in het veld, langs de wandelroute.

 

KOM! Kunst Om Molen is open van 25 december 2018 t/m 1 januari 2019. Iedere dag tussen 11.00 en 17.00 uur. Bij alle locaties is de wandeling KOM! gratis verkrijgbaar, of hier te downloaden. Alle locaties zijn ook prima met de auto of fiets bereikbaar. Entree gratis!


Agenda

december 2018
madiwodovrzazo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum Diëtistenpraktijk Vivian van Orsouw d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

Opening belevingstuin de BijenBerkt

woensdag 3 juli
van 14:00 tot 16.00 uur.
BijenBerkt, Berkt 37 Veldhoven

 

Jubileumconcert Chant'OersAanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

Statistieken

4 bezoekers online
Vandaag: 24 unieke bezoekers
Deze week: 24 unieke bezoekers
Totaal: 128204 unieke bezoekers