Agenda

Heeft u agendapunten voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.

Zwerfvuilactie voor het hele dorp!
vr 22 maart 2019
Aanvang: 09:00

In het kader van de Landelijke Opschoondag (Zaterdag 23 maart) organiseert DorpsVereniging Oerle met alle dorpsgenoten en leerlingen van Basisschool Sint Jan Baptist een zwerfvuilactie op vrijdag 22 maart. Het is de bedoeling dat zo veel mogelijk mensen hieraan deelnemen.

Vanaf 9.00 uur kunt u afvalzakken, handschoenen en prikstokken ophalen bij de basisschool en mag u in uw eigen omgeving zwerfvuil verwijderen.
De kinderen van de basisschool zullen vanaf 10.30 uur rondom school aan het werk zijn. Zij mogen ook raden hoe hoog de Afvalberg gaat worden. De winnaar krijgt een leuke attentie.

Van 11.30 tot 12.00 uur mag u het door u verzamelde afval bij de basisschool inleveren en op de afvalberg gooien. De gemeente zorgt ervoor dat alles in de loop van de middag weer wordt opgehaald.

Graag willen wij IEDEREEN oproepen aan deze actie deel te nemen. Loop die ochtend even een half uurtje samen met uw buren een stukje door uw eigen straat of wijk en u zult ervan versteld staan hoeveel rommel overal te vinden is.

Om een idee te hebben hoeveel materiaal (afvalzakken, handschoenen en prikstokken) wij nodig hebben mag u zich aanmelden via onderstaande mail.

Jaarlijks neemt buurtvereniging 't Koppel (St. Janstraat/Clementinalaan) zelf het initiatief genomen om hun eigen buurt schoon te maken en vorig jaar is ook De Berkt met een aantal mensen hard aan het werk geweest. Het zou mooi zijn als we meer buurt(vereniging)en zover krijgen om mee te doen.
Doe mee en meld je aan voor de zwerfvuilactie! Want samen staan we sterk!

Aanmelden kunt u via een berichtje naar:

Wil je meedoen met het raden naar de juiste hoogte van de afvalberg, dan kun je hier het kaartje downloaden en tot uiterlijk een dag van te voren inleveren (brievenbus basisschool).

Vorige Volgende

Agenda

maart 2019
madiwodovrzazo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum Diëtistenpraktijk Vivian van Orsouw d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

UIT IN OERS: Boergondisch Oers

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

Statistieken

4 bezoekers online
Vandaag: 118 unieke bezoekers
Deze week: 118 unieke bezoekers
Totaal: 125625 unieke bezoekers