Agenda

Heeft u agendapunten voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Zwerfvuilactie voor het hele dorp!


vr 20 maart 2020
Aanvang: 09:00

In het kader van de Landelijke Opschoondag organiseert DorpsVereniging Oerle met alle dorpsgenoten en leerlingen van Basisschool Sint Jan Baptist een zwerfvuilactie op vrijdag 20 maart. Het is de bedoeling dat zo veel mogelijk mensen hieraan deelnemen.

Vanaf 9.00 uur kunt u afvalzakken, handschoenen en prikstokken ophalen bij de basisschool en mag u in uw eigen omgeving zwerfvuil verwijderen.
De kinderen van de basisschool zullen vanaf 10.30 uur rondom school aan het werk zijn. Zij mogen ook raden hoe hoog de Afvalberg gaat worden.

Van 11.30 tot 11.55 uur mag u het door u verzamelde afval bij de basisschool inleveren en op de afvalberg gooien. Om 12 uur wordt de afvalberg officieel gemeten. Degene die de juiste hoogte raadt, wint een leuke attentie. De gemeente zorgt ervoor dat de berg afval in de loop van de middag weer wordt opgehaald.

Graag willen wij IEDEREEN oproepen aan deze actie deel te nemen. Loop die ochtend even een half uurtje samen met uw buren een stukje door uw eigen straat of wijk en u zult ervan versteld staan hoeveel rommel overal te vinden is.

Om een idee te hebben hoeveel materiaal (afvalzakken, handschoenen en prikstokken) wij nodig hebben mag u zich aanmelden via onderstaande mail.

Jaarlijks neemt buurtvereniging 't Koppel (St. Janstraat/Clementinalaan) zelf het initiatief genomen om hun eigen buurt schoon te maken en vorig jaar is ook De Berkt met een aantal mensen hard aan het werk geweest. Het zou mooi zijn als we meer buurt(vereniging)en zover krijgen om mee te doen.
Doe mee en meld je aan voor de zwerfvuilactie! Want samen staan we sterk!

Aanmelden kunt u via een berichtje naar:

Wil je meedoen met het raden naar de juiste hoogte van de afvalberg, dan kun je hier het kaartje downloaden en tot uiterlijk een dag van te voren inleveren (brievenbus basisschool).


Agenda

maart 2020
madiwodovrzazo
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Paaseieren zoeken gaat niet door!

Misschien ten overvloede, maar het paaseieren zoeken (georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen Oerle) gaat niet door!

Statistieken

3 bezoekers online
Vandaag: 36 unieke bezoekers
Deze week: 337 unieke bezoekers
Totaal: 140499 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.