Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Open Veldhovens Kampioenschap Bonaken in Oersgezellig


Geplaatst op: 12-02-2019

Op zaterdag 9 februari vond het eerste Open Veldhovens Kampioenschap Bonaken plaats in café Oersgezellig.

Het kaartspel trok 31 deelnemers naar Oerle.Die kwamen uit Oerle en omgeving, maar ook uit Leimuiden en Hazerswoude. Een delegatie van de Stichting Bonaken Nederland behoorde ook tot de deelnemers.

Na een gezellig toernooi ging de eerste prijs naar de jongste deelnemers: Dave Smit uit Hazerswoude. Dank zij de goede organisatie wordt het kampioenschap erkend als een van de toernooien van de Stichting Bonaken Nederland. Een groot compliment was er voor Geert van Loon en zijn team van Oersgezellig voor de gastvrijheid. Frans Loijen, Wim Luijkx en Tiny Saris hielden de Oerlese eer hoog.

 

Foto's: Ad Adriaans (klik op de foto voor een vergroting)


Agenda

maart 2021
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Gastouderopvang Oerle Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Wij willen poep-vrij kunnen spelen!


Op vrijdag 5 Maart is er een knutselmiddag bij de Bosbender, voor het maken van allerlei bordjes, vlaggen en andere ludieke dingen om het poep-probleem tegen te gaan! Deze zullen we later met de kinderen gaan verspreiden in Oerle. Alle kinderen uit Oerle zijn welkom!
Geef je op om mee te doen via: voorzitter@sjb-oerle.nl vol = vol


 

Nieuwe bewoners?


Meld het even bij
DorpsVereniging Oerle


Om nieuwe bewoners welkom te heten heeft DorpsVereniging Oerle een Welkomstmap samengesteld met wat algemene informatie over Oerle en alle verenigingen.
Bent u nieuw in Oerle of kent u iemand die hier net is komen wonen? Meld het even bij ons. . Dan zorgen wij ervoor dat de welkomstmap bezorgd wordt.
 ‘Samen staan we sterk!’
Stuur een berichtje naar:

 

Statistieken

4 bezoekers online
Vandaag: 105 unieke bezoekers
Deze week: 105 unieke bezoekers
Totaal: 150995 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.

Baevo