Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


RKVVO pakt periodetitel


Geplaatst op: 01-04-2019

Na een bedroefend slecht begin van het seizoen, wint RKVVO gisteren de periodetitel. RKVVO en EFC maakten er op sportpark Dieprijt een boeiende wedstrijd van. De inzet: de 2de periode.  RKVVO wist wat het te doen stond om de periodetitel te pakken: winnen. Alleen zo kon op eigen kracht deze prijs worden binnengehengeld. Winst van EFC betekende afwachten op het resultaat van Someren en de resterende wedstrijden van EFC in de 2de periode. (bron: Amateurvoetbaleindhoven.nl)

Lees hier meer


Agenda

februari 2020
madiwodovrzazo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

6 bezoekers online
Vandaag: 97 unieke bezoekers
Deze week: 333 unieke bezoekers
Totaal: 138448 unieke bezoekers