Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Bladkorven


Geplaatst op: 26-09-2019

In de eerste 2 weken van oktober plaatsen we weer bladkorven. Daarin kunt u herfstblad deponeren.

De bladkorven staan er van half oktober tot eind december, op de plekken waar dat het meest nodig is. We houden daarbij rekening met het aantal bomen en de bladval. Daarom staan er in sommige buurten wat meer korven en in andere wat minder.
Afhankelijk van het aanbod legen we de bladkorven 1 keer per week.

Alleen voor herfstblad!

Voor het legen van de bladkorven gebruiken we een grote bladzuiger die alleen geschikt is voor bladeren. Takken en ander tuinafval veroorzaken defecten aan de apparatuur. Doe dus alstublieft geen snoeihout of ander tuinafval in de bladkorven! Blijkt tijdens het ledigen dat er toch ander tuinafval in bladkorf zit? Dan is de kans groot dat we de bladkorf op die plek weghalen.

Tips voor uw tuinafval

  • Tuinier mét herfstblad: gebruik het bladafval uit uw eigen tuin als winterdek voor planten. Het zorgt voor natuurlijke bemesting en vormt ook een schuil- en voedselplek voor insecten, vogels en kleine zoogdieren.
  • Gebruik uw groene kliko voor tuinafval. Ook licht snoeihout mag erin. Tot en met november wordt uw groene kliko nog elke week geleegd (van december t/m februari gebeurt dat om de week).
  • Grote hoeveelheden tuinafval, groot snoeihout en dergelijke kunt u ook inleveren op de milieustraat aan de Habraken (geopend op werkdagen van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur)

We doen ons best om het straatbeeld van Veldhoven netjes te houden en stellen het zeer op prijs als u daaraan meehelpt. Bedankt voor uw medewerking!


Agenda

oktober 2019
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum Diëtistenpraktijk Vivian van Orsouw d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

Spooktocht Oerle

LET OP: Inschrijven kan alleen via www.tcoerle.nl!!
OOK alle broertjes, zusjes en ouders zijn welkom!!

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

Statistieken

6 bezoekers online
Vandaag: 91 unieke bezoekers
Deze week: 91 unieke bezoekers
Totaal: 131636 unieke bezoekers