Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Molen Sint-jan gaat open voor bezoek


Geplaatst op: 04-06-2020

Per 1 juni zijn de maatregelen vanuit de overheid enigszins versoepeld en daardoor kan de molenaar op vrijdagmiddag en zaterdag van weer rondleidingen geven aan geïnteresseerde bezoeker.
Ook in de molen moeten wij ons aan de door de overheid opgelegde maatregelen houden, zoals de 1,5 meter en hygiëne regels. De kap- en luizolder zijn te klein om aan de 1,5 meter regel te voldoen en zijn daarom voor bezoekers gesloten. Het is belangrijk dat we rekening houden met uw en onze gezondheid, daarom hebben we in onderling overleg de volgende voorwaarden voor bezoek gesteld:

  • Bezoek is alleen mogelijk na telefonische afspraak of een email naar korenmolensintjan@gmail.com op vrijdagmiddag van 13:00 tot 16:30 en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur via telefoonnummer 06-53286223.
  • Door de beperkte ruimte in de molen is het maximaal aantal bezoekers vijf personen.
  • Bent u of een gezinslid verkouden, niest of hoest u of een gezinslid, heeft u of het gezinslid koorts kom dan niet naar de molen.
  • We verzoeken bezoekers de handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de zuil.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Let op:
Molenwinkel
Voor het bezoeken van de molenwinkel hoeft u geen afspraak te maken. In de molenwinkel worden verschillen meelsoorten en bakmixen en producten verkocht. De molenwinkel bevindt  zich op de 2e verdieping.


Agenda

september 2020
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

3 bezoekers online
Vandaag: 52 unieke bezoekers
Deze week: 659 unieke bezoekers
Totaal: 146303 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.