Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Uitbreiding Oerse Molenbakker


Geplaatst op: 06-02-2021

Deze week is bij de Oerse Molenbakker de bouw van een kapschuur gestart.

Pieter en Wendy Verhagen namen eind 2018 de Oerse Molenbakker over van Gert-Jan Verhoeven. Vorig jaar ontstond tijdens de coronacrisis het plan om de accommodatie uit te breiden. De 30 zitplaatsen in de Eeterij moesten toen worden teruggebracht naar 16. Daarom besloot het echtpaar tot de bouw van een vrijstaande kapschuur. Die wordt opgetrokken uit douglashout en krijgt een pannendak. De uitbreiding heeft straks ook 16 zitplaatsen. Het is de bedoeling dat de uitbreiding half maart klaar is. In de nieuwe situatie zitten klanten een stuk royaler en dat vinden ze prettig. Daarom keert de oude situatie ook niet meer terug bij de Oerse Molenbakker.

Aan de achterzijde van de uitspanning wordt ook nog een uitbouw gemaakt die plaats biedt aan een vriescel.

(bron: Veldhoven.Nieuws.nl. Lees hier het hele artikel...)


Agenda

maart 2021
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Gastouderopvang Oerle Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Wij willen poep-vrij kunnen spelen!


Op vrijdag 5 Maart is er een knutselmiddag bij de Bosbender, voor het maken van allerlei bordjes, vlaggen en andere ludieke dingen om het poep-probleem tegen te gaan! Deze zullen we later met de kinderen gaan verspreiden in Oerle. Alle kinderen uit Oerle zijn welkom!
Geef je op om mee te doen via: voorzitter@sjb-oerle.nl vol = vol


 

Nieuwe bewoners?


Meld het even bij
DorpsVereniging Oerle


Om nieuwe bewoners welkom te heten heeft DorpsVereniging Oerle een Welkomstmap samengesteld met wat algemene informatie over Oerle en alle verenigingen.
Bent u nieuw in Oerle of kent u iemand die hier net is komen wonen? Meld het even bij ons. . Dan zorgen wij ervoor dat de welkomstmap bezorgd wordt.
 ‘Samen staan we sterk!’
Stuur een berichtje naar:

 

Statistieken

6 bezoekers online
Vandaag: 103 unieke bezoekers
Deze week: 103 unieke bezoekers
Totaal: 150994 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.