Kunstuitleen Veldhoven e.o.

Schilderen is onze hobby en wij willen daar zoveel mogelijk mensen deelgenoot van maken. Onze schilderijen zijn nu op diverse locaties te bezichtigen en zijn te leen en/of te koop. De meeste schilders komen uit de omgeving van Veldhoven en Oerle. Daar zijn heel wat mooie werken uit voort gekomen. Alle amateurschilders mogen zich bij ons aansluiten

Zoekt u een schilderij aan de muur, voor thuis of in uw bedrijf?

Voor 5,= per maand kunt u bij ons een schilderij naar keuze lenen. We zijn ook bereid om bedrijfsruimten in te richten. Kies op uw gemak online een schilderij uit via onze website of Facebookpagina. We hebben géén opslagruimte. De schilderijen staan bij de kunstenaars thuis.
Heeft u uw keuze gemaakt? Dan zorgen wij er voor dat u in contact komt met de betreffende kunstenaar. U kunt het kunstwerk daar ophalen nadat u een leencontract heeft getekend. U spreekt samen een termijn af en maakt 5 euro per maand over naar de betreffende kunstenaar. Wilt u na een half jaar weer iets anders aan de muur, alles is mogelijk!

Kunstkadobon

Zoekt u een origineel kado, eens iets anders dan een fles wijn of een bloemetje? Geef dan kunst kado! Wij hebben een KunstKadobon bedacht. Deze kost 5 euro per maand en u krijgt van ons een maand gratis. Dus als u een kado wilt geven van 15 euro, dan geeft u in dit geval 4 maanden KunstKado.

Voor meer informatie: neem gerust contact met ons op via:

Contact:  
Naam Miranda van Vlerken-van Iersel 06 255 22 567
  Annie Scheepens 06 337 88 070
  Anny Smeijers: 06 146 03 768
  Toos Uitdenbogaard-Naus 06 425 84 700
E-mail kunstuitleenveldhoveneo@gmail.com  
Website  
 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

 

 

Aankondiging:

Agenda

april 2021
madiwodovrzazo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Gastouderopvang Oerle Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Leidraad voor DorpsVisie


In de Koers heeft u een korte samenvatting van de uitslag van de enquête kunnen lezen. Deze uitslag is de leidraad voor de verdere vormgeving van de DorpsVisie van Oerle.
De leidraad is al zo goed dat we actuele vraagstukken eruit kunnen kiezen. In overleg met geïnteresseerden (aanmelden kan nog altijd) gaan we dan de komende periode de leidraad vertalen naar acties. Daarvoor is geen uitgewerkte DorpsVisie nodig. Wij zullen de actuele thema’s alvast verzamelen en naar voren brengen tijdens de bijeenkomst (die in oktober wordt gepland) en vervolgens in de discussieavond met het traditionele DVO lijsttrekkersdebat van december.
Lees hier de "Leidraad voor onze DorpsVisie"
Voor vragen en opmerkingen kunt u een berichtje sturen naar:

Wij willen poep-vrij kunnen spelen!

Statistieken

4 bezoekers online
Vandaag: 65 unieke bezoekers
Deze week: 123 unieke bezoekers
Totaal: 151994 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.

Baevo