BOEKENMARKT ONLINE aanbod

BOEK EEN BOEK

Welkom bij onze Online Boekenmarkt Oerle!

Ons aanbod is enorm uitgebreid. Om een goede keuze te kunnen maken hebben we een deel van ons assortiment gefotografeerd. Hieronder kunt u op de categorie klikken, vervolgens wordt u naar een album geleid met de foto's die wij gefotografeerd hebben. Als u via deze link het bestelformulier opent, kunt u uw voorkeur noteren. (het bestelformulier printen kan ook!)
Scroll er op uw gemak doorheen en noteer wat u wilt bestellen. Kunt u het niet vinden? Stuur ons een mail (boekenmarkt@koersvanoers.nl) en wij zoeken het boek voor u!

L E E S B O E K E N

H O B B Y / N A S L A G B O E K E N

 

We kunnen niet alle boeken op het bestelformulier plaatsen. Maar er is genoeg ruimte open gelaten om uw eigen keuze in te vullen. Schroom niet en vul het gewoon in. Als we het boek niet voor u kunnen vinden, hoeft u het ook niet te betalen. Zoals u van ons gewend bent, geldt dat hoe meer u bestelt, hoe goedkoper de boeken worden.

Bestelformulier: www.koersvanoers.nl/boekenbestelformulier.html

Agenda

maart 2021
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Gastouderopvang Oerle Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Wij willen poep-vrij kunnen spelen!


Op vrijdag 5 Maart is er een knutselmiddag bij de Bosbender, voor het maken van allerlei bordjes, vlaggen en andere ludieke dingen om het poep-probleem tegen te gaan! Deze zullen we later met de kinderen gaan verspreiden in Oerle. Alle kinderen uit Oerle zijn welkom!
Geef je op om mee te doen via: voorzitter@sjb-oerle.nl vol = vol


 

Nieuwe bewoners?


Meld het even bij
DorpsVereniging Oerle


Om nieuwe bewoners welkom te heten heeft DorpsVereniging Oerle een Welkomstmap samengesteld met wat algemene informatie over Oerle en alle verenigingen.
Bent u nieuw in Oerle of kent u iemand die hier net is komen wonen? Meld het even bij ons. . Dan zorgen wij ervoor dat de welkomstmap bezorgd wordt.
 ‘Samen staan we sterk!’
Stuur een berichtje naar:

 

Statistieken

7 bezoekers online
Vandaag: 101 unieke bezoekers
Deze week: 101 unieke bezoekers
Totaal: 150992 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.